Tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg wordt het voor jou als bezoeker makkelijk om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘smartbadge technologie’ kan je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst hebt ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in jouw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘smartbadge technologie’ loop je daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

WAT DOET jouW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

Door jouw badge eenvoudig te scannen met de badgelezer van de desbetreffende exposant ontvang je de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) de volgende ochtend via e-mail.

jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi

Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek

Geen spam. Je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt

Scroll naar top