RMV Hardenberg is hét regionale netwerkevent voor jou als brancheprofessional uit de rund- en melkveehouderij. Met ruim 300 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet. Naast de exposanten vind je een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen jouw bedrijf met o.a. onderwerpen als melkwinning, gras-en ruwvoer, diergezondheid en kennis gericht op de kalverhouderij.

 

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Rundvee & Mechanisatie Vakdagen een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.


En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen jouw branche.

''De RMV beurs is heel belangrijk voor ons. Als ik een plan heb op het bedrijf en op zoek naar bepaalde toeleveranciers ben, dan is het vrijblijvend op een beurs om die op te zoeken en om te kijken wat bij mij past en ze vervolgens uit te nodigen bij mij thuis.''

Bezoeker - Mark Bosman (Melkveehouder - Bosman Hoeve)

Bezoek RMV Hardenberg 2022

Het beste van de rundveehouderij komt samen tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, dit wil je niet missen! 

Scroll naar top