RMV Hardenberg is hét regionale netwerkevent voor de agrarische sector. Met ruim 400 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar je alle topspelers van de branche ontmoet. Naast de exposanten vind je een uitgebreid kennisprogramma waarbij je niet alleen geïnspireerd en gemotiveerd wordt, maar ook praktische handvatten aangereikt krijgt zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor de toekomst. 

 

Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal!

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken RMV Hardenberg een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer helemaal op de hoogte en klaar voor de toekomst!

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens de editie 2019 waren er twee nieuwe kennistheaters. Het theater ‘KUIP’ waar de gezondheid van de koe centraal stond, en het theater ‘Duurzaamheid’ waar actuele onderwerpen als stikstofreductie en zon- en windenergie werden besproken. In hal 7 was als vanouds ‘Kijk op de Koe’, waar K.I. organisaties hun dochtergroepen presenteerden. En door de diverse hallen heen konden thematische routes gevolgd worden op het gebied van ‘precisiebemesting’ en ‘innovatie’.

Ook tijdens RMV Hardenberg 2020 staat beleving weer centraal op de beurs. We zijn nog druk bezig met de programmering voor deze feestelijk 25e editie. Houd de website in de gaten!

Scroll naar top