AL 10.000 VEEHOUDERS MAKEN GEBRUIK VAN UNIEKE AHV-AANPAK

Beschreibung

AL 10.000 VEEHOUDERS MAKEN GEBRUIK VAN UNIEKE AHV-AANPAK

De unieke gezondheidsaanpak van AHV heeft ondertussen al meer dan 10.000 veehouders geholpen. Wat maakt deze aanpak zo uniek en wat zijn de plannen voor de komende jaren? Wij vroegen het CEO Jan de Rooy en CSO Gertjan Streefland.

Vol passie vertellen Jan en Gertjan over het verleden, heden en de toekomst van AHV. Als we kijken naar de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt, dan is er veel veranderd de afgelopen periode. “We hebben nu bijvoorbeeld een eigen lab in Zwolle met een R&D afdeling met onze eigen microbiologen en dierenartsen. Zij zijn continu onze producten aan het testen en door ontwikkelen. Naast een lab in Zwolle hebben wij ook in Leiden een lab waar onder andere Peter Nibbering (Microbioloog/Immunoloog van het LUMC) kijkt naar hoe moleculen, bacteriën en biofilm reageren op onze oplossingen. Welke stoffen werken tegen welke uitdagingen? Dat is iets wat ons hele team aan biologen dagelijks bezighoudt”, aldus Jan.

KWALITATIEF GOEDE GRONDSTOFFEN MAKEN JE PRODUCT!
Naast de R&D afdeling is ook de kwaliteitswaarborging naar een hoger niveau getild. Met de komst van een kwaliteitsafdeling (QA/QC afdeling) met meerdere specialisten met ruime ervaring is ook hierin een volgende stap gezet. “Als je onze oplossingen gebruikt, heb je vaak geen idee van wat er allemaal nodig is voor het maken van een goed product. Er is een eigen lab met microbiologen en dierenartsen, een R&D afdeling, een productieafdeling, specialisten op de weg, en ga zo maar door. Echter bij het ontwikkelen van een product begint het altijd met de grondstoffen. Deze grondstoffen moeten uitvoerig getest worden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Met de uitbreiding van ons kwaliteitsteam kunnen we met zekerheid zeggen dat grondstoffen die worden gebruikt van uitstekende kwaliteit zijn”, aldus Gertjan.

Lees het volledige artikel op onze website.

Scroll to Top