AgriPlaza B.V.

AgriPlaza B.V.

Over ons

AgriPlaza Makelaars is een van de meest brede makelaarskantoren in Noord- en Midden-Nederland. Iedere regio vraagt om een eigen aanpak. Alle adviseurs in de noordelijke provinciën beheren hun eigen gebied en zijn daardoor goed op de hoogte van de regio en kunnen u als geen ander bijstaan met goed advies over de mogelijkheden binnen de verschillende regio’s.

Agrarische makelaardij
Een boerderij kopen en verkopen zijn zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Wij zijn dé agrarische makelaardij die u volledig ontzorgt.

Taxaties
Alles begint met een juiste taxatie. AgriPlaza is dé NRVT-taxateur voor aankoop, verkoop, overname en financiering van agrarische bedrijven.

Bouwadvies
AgriPlaza is hét bouwadviesbureau voor de agrarische sector en woning- en utiliteitsbouw. Wij helpen van idee naar ontwerp tot de oplevering en nazorg.

Mijnbouwschade
AgriPlaza Mijnbouwschade helpt u bij al uw vragen op het gebied van mijnbouwschade met juridisch en bouwkundig advies.

Ruimtelijke ordening
Voor de exploitatie van een agrarisch bedrijf zijn er zaken om rekening mee te houden. Wij staan u bij met raad en daad.

Juridisch advies
Bijstaan in een geschil, juridische check van overeenkomsten, bezwaar maken tegen plannen en bijstand tegen de overheid. AgriPlaza staat u bij met juridisch advies.

Emigratie
Emigreren en een bedrijf in het buitenland is een grote stap. Onze emigratiespecialisten begeleiden ondernemers met de stap naar het buitenland.

Productierechten
Wij bemiddelen in: Fosfaatrechten, Ammoniakrechten, AVEBE-aandelen, LLB’s, Pluimveerechten, Varkensrechten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top