Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Over ons

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs. Alfa kent de akkerbouwsector van dichtbij. Niet verwonderlijk, want de oorsprong van Alfa ligt in de agrarische sector. Bedrijfskundigen, fiscalisten, juristen, accountants en loonadviseurs staan voor je klaar om je optimaal van dienst te zijn. Zij weten alles over wet- en regelgeving in de agrarische sector zoals het EU-landbouwbeleid, de mestwetgeving, ruimtelijke ordening, fiscale wetgeving en het pachtrecht. Ook zijn wij specialist in de varkenssector en de vleeskalversector. Dit zijn sectoren met veel specifieke vraagstukken. Denk hierbij aan wet- en regelgeving, continue prijsfluctuaties, toenemende maatschappelijke aandacht, veranderend (internationaal) verdienmodel en toenemend benodigde innovatie en samenwerking. Wij staan dichtbij jouw sector en helpen je graag verder. Je bent daarbij verzekerd van een doelgericht advies op bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch terrein.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Junior assistent accountant (duaal)

Junior assistent accountant (duaal)

Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar een plek waar je jezelf kan ontwikkelen? Zoek je een organisatie waar je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kan groeien? Kom dan groeien bij Alfa!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een enthousiaste duale student die ons cluster wil komen versterken. Bij Alfa ben je als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker en krijg je de kans om direct verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Lees verder »
Junior klantbeheerder MKB

Junior klantbeheerder MKB

Afgelopen jaren ben je actief bezig geweest met het samenstellen van jaarrekeningen en heb je al geproefd wat het is om een zakelijke relatie met de klant op te bouwen. Je hebt ervaring opgedaan in het leggen van verbindingen. Voor jou is het tijd voor een stap in jouw carrière, waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om zelf het eerste aanspreekpunt voor jouw klantenportefeuille te zijn. In deze functie krijg jij de mogelijkheid om verder te groeien bij Alfa! Ga jij de uitdaging met ons aan?

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top