Armosa BV, voorheen Span Groothandel

Over ons

ARMOSA BV, voorheen Span Groothandel

Als groothandel weten wij al meer dan 60 jaar wat er leeft en speelt in de agrarische sector. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere vakhandel op het gebied van dier en tuin een totaalpakket op maat bieden.

Dankzij de integratie in de Armosa groep, en van dichtbij betrokken bij de veehouders, ontwikkelen onze adviseurs unieke protocollen, waarin elk probleem met de nodige oplossingen in detail worden beschreven. Elk protocol behandelt een thema van A tot Z, en combineert de nodige producten met advies. De veehouder kan dan direct overgaan tot de uitvoering ervan.

Met het AGRIVET®-concept brengen onze adviseurs geselecteerde producten en artikelen samen onder verschillende bekende merken, waaronder Armosa®, alom bekend in de ongediertebestrijding, en AGRIVET®, eveneens reeds sterk gewaardeerd door de professionele veehouders in de Benelux.

AGRIVET® staat dan ook synoniem voor hoogwaardige producten voor de professionele veehouderij, waarin de gezondheid van dier en mens centraal staat.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top