CCS Energie-advies

CCS Energie-advies

Over ons

Kringlooplandbouw: steeds vaker loop je eindeloos rondjes om het waar te maken. Zonder te weten waar het nou allemaal precies naartoe gaat. En dat terwijl er innovaties zijn die het boeren makkelijker maken. Sterker nog, wij hebben die innovaties al voor jou uitgewerkt.

Wij bieden innovaties die zowel de leefomgeving voor iedereen als de portemonnee van de boer ten goede komen. Want op het erf van de boer komt alles samen. Een plek waar dier, mens, natuur en innovatie complementair zijn. Waar agrariërs ons voedsel produceren en waar onze innovaties de cirkel rond maken. De natuur faciliteert, de boer produceert en Bio-Line innoveert. En af en toe zijn de rollen omgekeerd. Zo komt de compleet circulaire samenleving steeds dichterbij.

Gemarkeerd product

Vacatures

Verkoper Biogas Installaties (32-40 uur)

Verkoper Biogas Installaties (32-40 uur)

Wil je bijdragen aan het verduurzamen van de agrarische sector? Meehelpen aan een oplossing waarbij boeren de stad van groen gas voorzien én waarmee de stikstofemissie op de boerderij halveert?

Wij zoeken een verkoper/adviseur die affiniteit heeft met de agrarische sector. En die er niet voor schuwt om samen met de boer aan de keukentafel een biogasoplossing uit te werken. Je werkt samen in een jong maar ervaren team in een informele sfeer om innovatieve oplossingen te realiseren. Bij voorkeur blijven wij na het verkoopmoment betrokken bij de bedrijfsvoering zodat onze oplossingen écht een succes worden. En als er iets mis gaat…… dan lossen wij dit met elkaar op.

Wat ga je doen?

– Het uitvoeren en begeleiden van biogasprojecten;
– Het verkopen van innovaties van CCS, namelijk de Bio-UP en de Bio-HUB.

Interesse?
Kijk voor de volledige vacature op onze website of neem voor meer informatie contact op met Dhr. P. (Paul) Bodewitz op tel: 06-19431313.

Lees verder »
Consultant Biogas (32-40 uur)

Consultant Biogas (32-40 uur)

Wil je bijdragen aan het verduurzamen van de agrarische sector? Meehelpen aan een oplossing waarin de boer de stad van groen gas voorziet en tevens zijn stikstofemissie halveert?

Wij zoeken een consultant met affiniteit met de agrarische sector, die met de boer aan de keukentafel de biogasoplossing uitwerkt. Je werkt samen in een leuk team met een informele sfeer om deze innovatieve oplossing te realiseren. Bij voorkeur blijven wij nog betrokken bij de bedrijfsvoering, zodat onze oplossingen écht een succes worden. Je dient tegen een stootje te kunnen en als er iets mis gaat, dan lossen wij dit met elkaar op.

Wat ga jij doen?
– Het uitvoeren en begeleiden van biogasprojecten;
– Het implementeren van de innovaties van CCS: de Bio-UP en de Bio-HUB.

Interesse?
Ga voor de volledige vacature naar onze website. Of neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Paul Bodewitz op tel: 06-19431313.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top