Chuko

Chuko

Over ons

Chuko is bedenker en producent van de nieuwe ergonomische Chuko kruiwagen.

Met de vernieuwende kruiwagen van Chuko wordt het makkelijker en lichter om de bak te vullen, te vervoeren en te legen.

Een kruiwagen is handig, maar vaak ook fysiek belastend. Daarom is de bestaande kruiwagen grondig aangepast.

Bij de Chuko kruiwagen kan de bak aan de grond gezet worden. Hierdoor wordt het vullen van de bak makkelijker, zodat ook zware lading er zonder moeite in geschept, geharkt of gesleept kan worden.

Met behulp van een voetsteun kan de volle bak gemakkelijk in transportstand gebracht worden. Doordat de wielen direct onder de lading liggen hoeft de kruiwagen alleen in balans gehouden te worden. Hierdoor hoeft er bij transport weinig getild te worden.

Daarnaast kan de Chuko kruiwagen makkelijk geleegd worden. Het frame kan naar achter geschoven worden, en als hefboom worden gebruikt om de bak leeg te kiepen. Met behulp van het eigen lichaamsgewicht kan de bak met weinig kracht geleegd kan worden, ook wanneer deze is volgeladen met zware inhoud.

Een ergonomische kruiwagen die het werk makkelijker en efficiënter maakt!

De Chuko kruiwagen is vernoemd naar de bedenker van de 1ste kruiwagen, waarbij de wielen midden onder de last liggen. Dit maakt het mogelijk om met weinig kracht een zware lading te vervoeren.

Op de kruiwagen zit een octrooi (patent). Het octrooi patent is verkregen omdat het frame zich kan verplaatsen ten opzichte van de bak. Dit wordt als nieuwe ontwikkeling gezien.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top