De Heus Voeders B.V.

De Heus Voeders B.V.

Over ons

Als familiebedrijf in diervoeding leveren we een groeiende bijdrage aan het duurzaam produceren van veilig en gezond voedsel.

Dit doen wij door onze klanten – de producenten van vlees, vis, melk en eieren – voortdurend verder vooruit te helpen en door kwaliteit, transparantie en samenwerking in de gehele voedselvoorzieningsketen continu te verbeteren. Elke dag werken we aan een betere toegang tot veilig en gezond voedsel voor een groeiende wereldbevolking. Dat doen we door onze klanten te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben om voor hun dieren te zorgen en hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Dierverzorger Beuningen

Dierverzorger Beuningen

De Dierverzorger is werkzaam in het Swine Nutrition Center (SNC) – De Elsenpas. Het onderzoekscentrum draagt bij aan innovaties op het gebied van voeding en voermanagement in de varkenshouderij en draagt daardoor bij aan de verbetering van de resultaten van onze klanten. In deze functie ben je samen met de bedrijfsleider en de onderzoekscoördinator verantwoordelijk voor het verzorgen van de dieren en het uitvoeren van onderzoeken.
Voor meer informatie: https://www.de-heus.nl/over-ons/werken-bij-de-heus/vacatures/dierverzorger-varkens

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top