DLF

Over ons

DLF is een wereldwijd toonaangevend zaad- en plantenveredelingsbedrijf dat gecertificeerde zaaizaadproducten en bijbehorende diensten aanbiedt die op een effectieve en duurzame manier helpen bij de uitdagingen waarmee onze klanten en eindgebruikers van onze producten te maken krijgen op lokale markten.

Wij zijn gespecialiseerd in de veredeling en productie van zaden van gras, klaver, luzerne en voederbieten. Naast deze producten verkopen wij ook zaden van groenbemestingsgewassen. Wij werken wereldwijd met de nieuwste research & development faciliteiten voor de veredeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen.

Onze innovaties zijn klant gedreven, dit betekent dat wij bij de ontwikkeling en verbetering van onze rassen altijd onze eindgebruiker in gedachte hebben. Zo creëren we voor veehouders grassen met een verbeterde voederkwaliteit, bijvoorbeeld door een hogere een verteerbaarheid, en hogere eiwitgehaltes.

kom ons bezoeken op onze stand om meer te weten te komen hoe onze ruwvoermengsels bij kunnen dragen aan de bedrijfsvoering van de toekomst!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op