Energieplusdak B.V.

Energieplusdak B.V.

Over ons

EnergiePlusDak (energie+dak) is een multidisciplinaire organisatie met ruime ervaring in het renoveren van daken en aanbrengen van zonnepanelen. We werken voor overheden en bedrijven in de industrie, transport, dienstverlening en agrarische sector. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor het saneren van het bestaande dak, het aanleggen van een nieuw dak en/of het plaatsen van zonnepanelen. Door onze schaalgrootte en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Als binnendienst vorm jij een team met één of meerdere buitendienst verkopers. Samen neem je al het werk van onze klanten uit handen! Je bent in staat om kritisch de beschikbare informatie te analyseren en hiermee het beste plan te maken. Het beste plan zal volgen uit de door jou uit te werken montagesysteemtekeningen, rendementsberekeningen, 3D tekeningen, calculaties en ga zo maar door! Om als team beter te worden ga je af en toe met de verkopers buitendienst mee op pad om samen het beste uit de regio te halen! Hou je van uitdaging, afwisselende werkzaamheden en werk je graag als team? Dan zoeken we jou!

Lees verder »
Projectleider

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijke voor de realisatie en begeleiding van mooie zonnepanelen installaties van begin tot eind. Dankzij jou lopen de projecten in alle opzichten soepel met als resultaat dat zowel klanten als collega’s goed terug kijken op ieder project. Elk opgeleverd project geeft jou energie!

Je hebt contact met de klant, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Je zorgt er voor dat de projecten tijdig, volgens afspraak en binnen het gestelde budget gerealiseerd worden. Het meer- en minderwerk is bij jou in goede handen, zowel uit administratief als uit commercieel oogpunt. Tot slot begrijp je dat een adequate afhandeling van opleverpunten en klachten essentieel zijn voor de klanttevredenheid.

Lees verder »
Monteur(s) e-installaties

Monteur(s) e-installaties

Als monteur E-installaties ben je bezig met het aansluiten van zonnepanelen installaties en het oplossen van service vragen door heel Nederland. ’s Morgens rij je , in je eigen bus, weg van de zaak en start je het montageteam op de klus op en je monteert de omvormers en draadgoten. Je voert de werkzaamheden hoofdzakelijk zelfstandig uit, het montageteam monteert ondertussen de panelen op het dak. Je bent op locatie hét aanspreekpunt voor de klant. De volgende dag ziet er heel anders uit ; je gaat langs meerdere klanten om storingen op te lossen Kortom; jij zorgt ervoor dat de klant zorgeloos kan profiteren van de zon!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top