Futura Esperanza

Futura Esperanza

Over ons

Boer en coaching.
Als boer krijg je tegenwoordig veel te verduren. Naast de” normale” bedrijfsrisico’s als, oogst, melkopbrengst, veevoer, prijzen, kosten, personeel etc. Je hebt ook te maken met steeds veranderende regelgeving, verduurzaming, grondgebruik voor windmolens en zonneparken, toekomst perspectief voor je bedrijf, financiële vraagstukken bij opvolging, verkoop of stoppen.
En daarbovenop heeft eenieder zo zijn of haar privéproblemen over bijvoorbeeld ouders, relaties, kinderen en ziekten. Er wordt van je verwacht altijd maar te kunnen omgaan met dit soort zaken. Dat lukt vaak wel, maar soms is het fijn om eens met iemand te overleggen. Iemand die begrijpt wat je bedoelt zonder direct te zijn betrokken. Een van de mogelijkheden is dan een coach in de hand te nemen.
Wil jij weten of coaching iets voor jou is, kom dan naar onze stand op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen op 25, 26 en 27 oktober in Hardenberg. Je kunt natuurlijk ook even bellen of mailen met Peter tel 06-20712438 of info@futuraesperanza.com

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top