Havinga Agrarisch Onroerend Goed VOF

Havinga Agrarisch Onroerend Goed VOF

Over ons

Al vele jaren zijn wij, Lukas, Jouke, Arina, Anne-Pier en Peter Havinga, met ondersteuning van onze backoffice Jolanda van Havinga Agrarische Makelaardij werkzaam in de agrarische sector als makelaar en bedrijfsadviseur. Op tal van markten zijn wij thuis.

Op deskundige en bekwame wijze geven we advies bij de aan- en verkoop van agrarische bedrijven, landbouwgronden, woonboerderijen, onteigening, taxaties van onroerend goed, begeleiding van emigratie of bedrijfsverplaatsing. De laatste jaren vragen agrariërs ons steeds vaker om als mediator te bemiddelen bij zakelijke conflicten.

Wij zijn op de hoogte van de laatste beschikbare kennis, wijzen we de weg in ingewikkelde regelgeving op het gebied van de (NB)vergunningen, stikstof, fosfaatrechten, natuurwetten of het nieuwe gemeenschappelijke landbouwbeleid (GLB).

Havinga agrarische makelaardij is al meer dan dertig jaar in heel Nederland actief bij aan- en verkoop van agrarische bedrijven. In al die jaren is een breed netwerk opgebouwd in de agrarische sector. De voortdurend veranderende regelgeving vertalen wij naar de situatie van de boer en naar het gebied en de bedrijfslocatie.

Jaarlijks nemen de makelaars van Havinga agrarische makelaardij deel aan opleidingen en bijscholing over de laatste ontwikkelingen. Ons uitgangspunt is: de theorie vertalen naar de praktijk. Kijken naar de kansen en uitdagingen. Hierbij is ons credo: “’De vernieuwing werkt het best als je zelf de regie neemt”. Niet afwachten wat de overheid, de bank of buurman doet!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top