HuizingHarvest B.V.

Over ons

HuizingHarvest is opgericht in 2009 en op dit moment werken er ongeveer 35 medewerkers die in worden gezet op internationale projecten in meer dan 70 verschillende landen.

Wij werken internationaal aan projecten en onze klanten zijn zeer divers. Grote landbouwbedrijven willen de nieuwste technieken zo snel mogelijk en betrouwbaar introduceren op hun bedrijven en dealers en importeurs willen de beste service voor hun klanten. Wij zorgen ervoor dat ze zorgeloos het proces van inbedrijfstelling kunnen doorlopen en in bedrijf blijven. Dat vraagt om praktische kennis en om technische skills, en soms training op maat. Ons Product Support team bestaat uit een hechte club vakidioten met liefde voor landbouwtechniek.

Het hoofdkantoor met werkplaats is gevestigd in Emmen (Nederland) en er is een tweede vestiging in Shepparton (Australië).

Naast onze specialistische dienstverlening, helpen wij personen wereldwijd aan agrarische banen via Global AG Jobs. Hier vind je stages voor studenten, vaste banen in de landbouw en landbouwmechanisatie en helpen wij je aan seizoenswerk in het buitenland.

Gemarkeerd product

Vacatures

Kaufmännischer Projektmitarbeiter Agrotechnik

Commercieel projectmedewerker agrotechniek

Heb jij een passie voor de agrarische sector en ben jij internationaal en commercieel ingesteld? Dan heeft HuizingHarvest een mooie vacature voor je open staan. Een fulltime functie waarin je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen in een bedrijf met een informele werksfeer. In deze functie werk je samen met verschillende fabrikanten van landbouwmachines in Europa. Als commercieel projectmedewerker houd je je vooral bezig met de aanloop naar, en de opstart van de projecten. Uiteraard werk je nauw samen met je technische collega’s in de buitendienst, want zij gaan het project uiteindelijk uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat er mooie opdrachten wachten op je collega’s.

Lees verder »
Landmaschinen-Qualitätskontrolleur in Italien (Projektbasis)

Kwaliteitscontroleur landbouwmachines in Italië (projectbasis)

Ben jij een ervaren monteur van landbouwvoertuigen en ben jij op zoek naar een uitdaging in het buitenland? HuizingHarvest is voor een project in Italië op zoek naar een kwaliteitscontroleur bij een fabrikant van landbouwmachines. Je gaat het komende half jaar (met uitloop tot een jaar) op projectbasis nieuwe landbouwmachines controleren. Een uitdagend en leerzaam project, waarbij je een signaalfunctie hebt tussen het productieproces en het management van de fabriek. In deze functie kom je direct bij HuizingHarvest in dienst. Ook na afronding van dit project in Italië, bieden wij jou de mogelijkheid om andere (internationale) projecten in de agrotechniek aan te gaan.

Lees verder »
Werkstattmechaniker Landtechnik

Werkplaatsmonteur landbouwtechniek

HuizingHarvest heeft ter uitbreiding van het huidige team, een plek voor een werkplaatsmonteur landbouwtechniek. Als werkplaatsmonteur landbouwtechniek maak je onderdeel uit van ons Product Support team. Wij ondersteunen producenten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven op technisch vlak. Ons team werkt aan projecten over de hele wereld, maar ons hoofdkantoor met werkplaats is gevestigd in Emmen (Drenthe). Omdat er steeds vaker projecten worden uitgevoerd in onze werkplaats, zijn wij op zoek naar versterking.

Lees verder »
Montagearbeiter für landwirtschaftliche Maschinen

Assemblagemedewerker landbouwmachines

Sleutel jij graag aan landbouwmachines en ben jij op zoek naar een internationale baan? Ter uitbreiding van het huidige team is HuizingHarvest op zoek naar assemblagemedewerkers. In dit project ga je aan de slag bij een fabrikant in Duitsland. Het gaat hierbij om assemblagewerkzaamheden en eindcontroles van nieuwe modellen zaai- en teeltmachines. Je werkt twee weken achter elkaar op locatie, waarna je een periode vrij bent om terug te gaan naar huis.

Lees verder »
BBL Stellenausschreibung Landtechnik oder Mechaniker Mobile Geräte

BBL-vacature landbouwtechniek of monteur mobiele werktuigen

HuizingHarvest heeft vanaf september 2022 een meerjarige BBL-leerwerkplek beschikbaar in het ‘Product Support team’. Ga jij samen met ons team de wereld over om producenten van landbouwmachines èn grootschalige landbouwbedrijven op technisch vlak te ondersteunen? Onze BBL-leerwerkplek past perfect bij jou als je affiniteit hebt met de agrarische sector en als je van start gaat met niveau 3 of niveau 4 richting bijvoorbeeld landbouwtechniek of monteur mobiele werktuigen.

Meer info over deze vacature: https://globalagjobs.com/jobs/245-bbl-vacature-landbouwtechniek-of-mobiele-werktuigentechniek

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top