Imants BV

Imants BV

Over ons

Al meer dan 135 jaar is Imants uw producent van grondbewerkingsmachines. Zwaar verdichte grond, uitdagingen met het watermanagement van de bodem of de wens om in één werkgang te woelen, spitten en zaaien, behoren onder meer tot de mogelijkheden. Opgericht in 1885, is Imants van smidse uitgegroeid tot ploegenfabrikant. In de jaren ‘60 is het bedrijf overgestapt op de productie van spitmachines. Sinds die tijd zijn we overtuigd van het spitten als grondbewerking bij uitstek. Daarnaast wordt een compleet assortiment aan sportveldonderhoud machines geproduceerd. In de catalogus de “Groenlijn” genoemd.

De productie is altijd in de eigen fabriek geweest en is in de loop der jaren enorm veranderd en geprofessionaliseerd. Dit betekent dat maatwerk geleverd kan worden zonder dat de productietijd enorm oploopt. Ook de productie en de kwaliteit van de materialen kan hierdoor steeds verbeteren. Inmiddels heeft Imants een uitgebreid productgamma opgebouwd.

Resultaat? Voor ieder trekkertype, elke grondsoort, iedere werkbreedte, iedere werkdiepte en alle mogelijke wensen die u kunt hebben op gebied van grondbewerking, wordt een passende machine gemaakt.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top