Prosu Media Producties BV

Prosu Media Producties BV

Over ons

Prosu Media Producties ondersteunt bedrijven in de agrarische sector en in de professionele schoonmaakbranche met het realiseren van marketing en verkoopdoelen door het aanbieden van relevante on- en offline mediakanalen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Vacature Management Trainee

Vacature Management Trainee

Net afgestudeerd, ambitieus en op zoek naar een uitdagende baan?

Als Management Trainee word je binnen een jaar opgeleid voor een managementfunctie of leidinggevende rol bij een van de bedrijven van de KMM Groep. De combinatie van werken en leren maakt dit traineeship een zeer waardevolle kans voor ambitieuze starters.

Als Management Trainee krijg je een functie binnen Prosu Media Producties. Deze functie is afgestemd op jouw vakgebied en vooropleiding. Vooropleidingen waarmee je bij ons goed terecht kunt, zijn: sales/marketing, bedrijfskunde, ICT, applicatieontwikkeling, bedrijfseconomie. Voor deze functie zoeken we starters (tot 4 jaar werkervaring). Wat zijn onder andere werkzaamheden die bij de functie horen? Dat ligt compleet aan welke job je binnen onze organisatie krijgt! Zo kan je starten als (online) Marketeer, Commercieel Medewerker binnendienst, Junior Accountmanager of Redacteur. Naast je werk volg je het Management Trainee Programma.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top