Roots, dát werkt!

Over ons

Roots is dé verbindende factor tussen hardwerkende, flexibele aanpakkers en betrouwbare dienstverleners. Daarom bieden we een volledig dienstpakket aan op het gebied van uitzenden, detacheren en personeelsadvies.

Roots heeft in de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd in verschillende branches, waaronder de agrarische sector in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn wij actief binnen diverse andere sectoren zoals de horeca, evenementen en techniek. Onze medewerkers weten van aanpakken. Ze nemen kennis over de sector mee en willen graag de handen uit de mouwen steken.

De wortels van team Roots liggen voor het overgrote deel in de mooie agrarische sector. En daar zijn we trots op. Al 18 jaar is dit de basis voor onze no-nonsense- en aanpakkersmentaliteit.

Bén jij of zoekt u die harde werker? Neem contact op met Roots, dat werkt!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

(Aankomend) CAO specialist

(Aankomend) CAO specialist

Binnen Roots, dat werkt! B.V. vinden wij het belangrijk dat onze uitzendwerknemers correct en volgens de juiste cao beloond worden. Dat kan niet zonder een gedreven kracht die er voor zorgt dat dit goed uitgevoerd wordt. Ter versterking van ons team zijn we daarom op zoek naar een collega die hier de verantwoordelijkheid voor neemt en daarnaast administratieve taken wil verrichten ondersteunend aan de dagelijkse planning.

Vindt jij het leuk om dagelijks cao’s uit te pluizen en onze opdrachtgevers te begeleiden in het correct bepalen van de te hanteren beloningsvoorwaarden voor onze uitzendwerknemers? Reageer dan snel!

24 tot 40 uur
Vast
MBO+ en hoger
€ 2.050 – € 3.300

Lees verder »
Relatiebeheerder / planner bij Roots dat werkt!

Relatiebeheerder / planner bij Roots dat werkt!

Heb jij agrarische Roots, een vlotte babbel én maak jij de juiste matches om zo de dagelijkse puzzel weer compleet te maken?

Voor onze vestiging in Dronten zijn wij op zoek naar een fulltime relatiebeheerder / planner.

In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het relatiebeheer in Flevoland en de dagelijkse planning van de uitzendwerkzaamheden. Je hoofdtaak is het contact leggen met de klanten en er voor zorgen dat de juiste medewerker bij de juiste klant wordt ingezet. De medewerkers die jij gaat inplannen zijn veelal studenten en scholieren. Vanwege onze 24/7 bereikbaarheid zal je roulerend met collega’s, ook ’s avonds en in het weekend bereikbaarheidsdienst hebben.
De werkzaamheden zullen deels op kantoor in Dronten plaatsvinden en deels in de buitendienst in de regio Flevoland.

Lees verder »

Neem contact met ons op