Royal GD

Royal GD

Over ons

Gezonde dieren staan aan de basis van een duurzame veehouderij. Melkkoeien die gezond zijn produceren optimaal, en verhogen uw werkplezier en -gemak. GD streeft naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is.

Graag helpen wij u diergezondheidsproblemen te voorkomen, en zieke dieren zo snel mogelijk weer op de benen te krijgen. Met tankmelkprogramma’s en losse labonderzoeken bieden we melkveehouders inzicht in diergezondheid op koppel- of koeniveau. Dit geeft handvatten om gericht bij te sturen en de diergezondheid naar een hoger niveau te tillen. Ook delen we graag onze kennis met u: over verschillende dierziekten, een optimaal diergezondheidsmanagement en diergezondheidsmonitoring. Zo lopen we samen met u voorop in diergezondheid.

Gemarkeerd product

Vacatures

Accountmanager / Marktmanager Rund

Accountmanager / Marktmanager Rund

De rol van Accountmanager / Marktmanager bij Royal GD is een veelzijdige, uitdagende en dynamische functie. Je ontwikkelt de productmarketingstrategie voor de producten en diensten in jouw portfolio en voert deze ook uit. Je schrijft marketingplannen en denkt actief mee over campagnes rondom marktintroducties en bestaande producten. In deze rol werk je vooral binnen de thema’s voeding, water en jongvee en je doelgroep bestaat met name uit veehouders en dierenartsen. Op dit moment richt je je vooral op de Nederlandse markt, in de toekomst mogelijk ook internationaal.

Lees verder »
Medewerker Klant Contact & Administratie (32-40 uur)

Medewerker Klant Contact & Administratie (32-40 uur)

De afdeling Klant Contact & Administratie (KCA) vervult als commerciële binnendienst voor onze diersectoren en GD een belangrijke rol. KCA adviseert dierhouders en dierenartsen over alle producten en diensten van GD. Daarnaast verricht KCA alle interne administratieve werkzaamheden voor de certificeringsprogramma’s, andere (verplichte) programma’s, deelnames en projecten. De afdeling werkt hiervoor nauw samen met de sectoren. Ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Klant Contact & Administratie (32-40 uur)

Lees verder »
Dierenarts Rundvee

Dierenarts Rundvee

Bij de sector Rund werken ongeveer 50 medewerkers. Zij vermarkten producten en diensten aan rundveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. Een andere belangrijke taak is het monitoren van dierziekten (GD Veekijker). Binnen de sector zijn 15 rundveedierenartsen werkzaam die samen verantwoordelijk zijn voor het actief ontwikkelen, toepasbaar maken en (inter)nationaal uitdragen van kennis op het gebied van diergezondheid. Ter aanvulling van ons team rundveedierenartsen, meer specifiek de GD Veekijker, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Dierenarts Rundvee (32 – 40 uur)

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top