Wind Energy Solutions WES BV

Over ons

Wind Energy Solutions WES is een ontwikkelaar en producent van middelgrote windturbines voor onshore toepassingen, dus voor op land. In Nederland richten wij ons onder andere op de grotere agrarische bedrijven, bedrijven met een energieverbruik van meer dan 80.000 kWh.

WES pre-assembleert de turbines in haar werkplaats, installeert ze op lokatie en zorgt voor onderhoud en beheer na in gebruik name. De turbines van WES zijn op afstand, zowel op mobiel als op tablet of computer, realtime te volgen en waar nodig bij te sturen.

De windturbines van WES hebben zich al 40 jaar bewezen. Tot 2003 onder de naam Lagerwey, vanaf dat jaar vanuit WES. WES nam in 2003 de kennis en technologie over.
Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 1.250 geïnstalleerde turbines. In Nederland richt WES zich op de agrarische sector en de industrie. Wereldwijd komen daar nog de eilanden, communities en afgelegen gebieden bij.

De turbines van WES behoren tot de midsize windmolens, wij leveren turbines vanaf 50 kW tot 250 kW, de masthoogte varieert van 15 tot 48 meter.

De energieprijzen stijgen, zij die al een eigen WES turbine bezitten, hebben een voorsprong. Waarom? Door eigen opwek minimaliseer je de afhankelijkheid van de schommelende en stijgende energieprijs.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top