Wopereis

Over ons

Melkveehouders zijn de innovators van onze economie en daar werkt Wopereis al sinds 1931 nauw mee samen. Samen met de agrarische ondernemers worden klantgerichte en vernieuwende stalconcepten, -producten en detailoplossingen ontwikkeld en succesvol in de markt gezet. Het dierwelzijn staat daarbij altijd centraal.

Wopereis is al jarenlang richtinggevend binnen de sector en een expert op het gebied van stallenbouw, melktechniek, stalinrichting en mestopslag. Wopereis heeft zijn assortiment succesvol aangevuld met toonaangevende A-merken op het gebied van melken, stalhygiëne en stalcomfort.

Optimale en uiteenlopende melksystemen
Wopereis heeft zich toegelegd op moderne en geautomatiseerde manieren van melkwinning. Als dealer en montage-servicebedrijf van gerenommeerde merken, voorziet Wopereis je in de provincies Gelderland, Drenthe, Flevoland en Friesland in deskundig advies omtrent de meest efficiënte methoden van melkwinning binnen jouw bedrijf. Goed melken begint bij de basis: de juiste melkstal. Een melkstal dient afgestemd zijn op de melkveehouder, passen bij het bedrijf en aansluiten bij de filosofie van de ondernemer. Wopereis zorgt voor een optimale afstemming daarvan en stelt daarbij belangrijke eisen aan het comfort voor het vee, een soepel veeverkeer binnen de stal, goed zicht voor de melker en een goede bereikbaarheid van de uier.

Als leverancier van merken als BouMatic en Dairymaster heeft Wopereis een compleet pakket melkstaltypen in huis. Zo levert Wopereis onder andere visgraatmelkstallen, parallelmelkstallen, draaimelkstallen en geitenmelkstallen. Op het gebied van melkrobots kun je bij Wopereis terecht voor automatische melksystemen en sprayrobots. Daarnaast voorziet Wopereis in geiten- en kalverdrinkautomaten en melktaxi’s.

Complete stalinrichtingen voor een gezonde en hygiënische leefomgeving
Wopereis is een begrip als het gaat om stalinrichtingen. Geen wonder, want het leveringsprogramma is compleet, veelzijdig en wordt in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Daarbij wordt altijd uitgegaan van onze uitgangspunten: deskundig advies, kwaliteit en een betrouwbare nazorg. Omdat elke stal anders is en de wensen uiteenlopend zijn, leveren wij maatwerk. Met een enthousiast team, flexibele productie, snelle levering en een vlotte, degelijke montage heeft Wopereis alles in huis voor een optimale huisvesting van jouw vee. Om de kwaliteit tijdens het leveringsproces te garanderen, heeft Wopereis alles in eigen beheer.

Het brede assortiment van Wopereis bestaat o.a. uit ligboxafscheidingen, voerhekken, scheidingshekken, voerlig- en eenlingboxen, opdrijfsystemen en drinkbakken. Duurzaamheid staat voorop: Wopereis garandeert een langere productlevensduur door materiaal te gebruiken met grotere wanddiktes dan andere leveranciers. Voor een hygiënisch en comfortabel leefklimaat voor het vee in de stal levert Wopereis innovatieve mestschuifsystemen en -robots. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan koe- en rubbermatten voor een optimaal lig- en loopcomfort van het vee. Tot slot kun je bij ons terecht voor koeborstels en ventilatietechniek.

Stallen met een optimaal stalklimaat
Binnen de agrarische sector is Wopereis expert op het gebied van stallenbouw voor runderen, kalveren, paarden, pluimvee en varkens. Wopereis levert compleet: inclusief betonwerk, staalconstructies, prefab betonelementen, gordingen, dak- en wandbeplatingen, ventilatiesystemen en kunststof ramen en (schuif)deuren. Of het nu gaat om nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Wopereis ontwerpt een bouwplan volledig naar wens, volgens de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Uitgangspunten zijn steevast het welzijn van de dieren en het creëren van een comfortabele leefomgeving. Door de jarenlange ervaring van Wopereis kan voor elke situatie een optimaal stalklimaat worden bewerkstelligd.

Statische berekeningen, calculaties en werktekeningen worden allen in eigen beheer gemaakt en door goed opgeleide constructeurs omgezet naar gedetailleerde 3D-modellen. De staalconstructies worden vervolgens geproduceerd door gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen van Wopereis. Een vakkundige levering en montage door eigen montageteams zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar eindresultaat.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top