Het is ‘Easy’ om een stand te boeken. Ook maken we het ‘Easy’ voor u om tijdens de beurs uw producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Bent u exposant tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen dan hoeft u zich alleen maar te focussen op uw eigen beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen u zoveel mogelijk uit handen zodat u kunt focussen op uw doelstellingen. Daarvoor investeert u in deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte stand unit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duo spots en vloerbedekking.
  • Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​
  • Gratis Uitnodigingsservice: 82% van de bezoekers van RMV komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.
Scroll naar top