Welkom op de KalfLounge

RMV is het contactmoment in de agrarische sector voor de runveehouderij. Hierbij kunnen en moeten we de kalversector niet vergeten. De kalversector is zich volop aan het ontwikkelen en innoveren op het gebied van diergezondheid, dierenwelzijn, voedselveiligheid en keteninnovatie.

Om het hoge aandeel in Europa te behouden en om wereldwijd toonaangevend te blijven is het van belang dat er jaarlijks een contactmoment is in de kalversector, tussen veehouder, leverancier, maar ook om kennis te delen.

Tijdens RMV Hardenberg wordt dit gefaciliteerd: welkom op de KalfLounge.

KalfLounge

Even wat feiten op een rijtje

Wereldwijd is de Nederlandse kalversector toonaangevend op het gebied van gezond, duurzaam en veilig kalfsvlees. En de Nederlandse kalversector is met een aandeel van 31% de grootste producent van kalfsvlees in Europa. Cijfers waar we als klein landje trots op mogen zijn. De producten en kennis van de Nederlandse kalversector gaan de hele wereld over en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de economie.

Naast dat de Nederlandse rundveehouderij vooral gericht is op de productie van melk, zijn ze ook leverancier van kwaliteit vlees. De vleesproductie is grotendeels afkomstig van koeien uit de melkveehouderij.

Uitwerking:

  • Locatie van de KalfLounge op RMV Hardenberg is in hal 5.

  • De KalfLounge is een themaplein waarbij we het contact- en netwerkmoment faciliteren in de kalverhouderij.

  • Een lounge met daarbij een eigen bar en horecapunt. Hierbij een loungesetting met verschillende zitjes en statafels.

  • Exposanten die in de kalversector werkzaam zijn kunnen op de KalfLounge aanwezig zijn doormiddel van een promotieplek en/of door sponsoring.

  • Rondom de KalfLounge zijn stands beschikbaar voor bedrijven die in de kalversector werkzaam zijn en die dichtbij de KalfLounge zichtbaar willen zijn.

  • Op de KalfLounge is ook ruimte om kennis te delen in de vorm van korte kennissessies of studiesessies.

  • Naast zichtbaarheid op de beurs, wordt er vooraf aan de beurs ook al aandacht gegeven aan de KalfLounge, doormiddel van een eigen pagina op de website van RMV Hardenberg en een eigen uitnodigingsservice en een campagne.

Deelname en meer informatie

Heb je vragen over de KalfLounge of heb je interesse in deelnemen aan de KalfLounge? Neem dan contact op met Kevin Smits.

 

 

Scroll naar top