Sandwichpanelen in Vorden!

Beschrijving

Sandwichpanelen in Vorden!

Bij project Vorden hebben we van een oude schuur het dak voorzien van sandwichpanelen in combinatie met naadloze aluminium dakgoten. Daarnaast heeft de opdrachtgever een houten gevel aangebracht om het geheel af te maken! Zo zie je dat door juiste aanpassingen een gebouw nieuw kan lijken!

Toegepaste materialen:
Sandwichpaneel Rex Dak 4
Het nieuwe dak is voorzien van trapezium sandwichpanelen in de kleur antraciet. Deze dakpanelen zijn afgewerkt met een hoogwaardige plastisol coating (200µ). Door de 40mm PIR isolatie is het gebouw nu ten alle tijden vorstvrij en houdt het daarnaast de warmte buiten. Een bijkomend voordeel is dat de isolatie beschikt over brandklasse (Bs2d0) voor extra brandveiligheid.

Afwerking van het project in Vorden
Het gebouw is aan beide kanten afgewerkt met een naadloze aluminium dakgoot in de kleur antraciet. Daarnaast zijn er boven- en ondernokken geplaatst; de windveren zijn na montage ingemeten en later gemonteerd voor een strakke afwerking.

Samen met de door de opdrachtgever aangebrachte houten gevel is de renovatie compleet en staat er een schuur die weer jaren mee kan!

Andere producten

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top