PERSBERICHT: RMV HARDENBERG MEER DAN OOIT ‘THUISHAVEN’ VAN AGRARIËRS

HARDENBERG – De 24ste editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Hardenberg is op 29, 30 en 31 oktober positief verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. In totaal presenteerden zich ruim 400 exposanten verdeeld over maar liefst zeven beurshallen. “Juist in deze hectische tijden kwam de beurs voor veel agrariërs op het goede moment. Er werd in een veilige en vertrouwde omgeving bijgepraat, genetwerkt en kennis overgedragen. RMV vormde meer dan ooit de thuishaven voor agrariërs”, zei Claudy Bekmann namens Easyfairs.

 

In totaal bezochten bijna 22.000 bezoekers RMV Hardenberg. Bekmann: “Het aantal bezoekers ligt lager dan vorig jaar, maar omdat we nog nadrukkelijker hebben gestuurd op de bezoekerskwaliteit ligt dat in lijn met de verwachtingen. Om de kwaliteit van de bezoekers te verhogen, hebben we namelijk ons uitnodigingsbeleid aangescherpt. Hierdoor is de bezoekerskwaliteit toegenomen en hebben exposanten goede zaken gedaan.”

 

Het deelnemersveld bestond weer uit alle relevante leveranciers voor de agrarische sector en dat maakte de organisatie trots. “Door zo’n totaalaanbod te kunnen presenteren, boden we voor de bezoekende agrariër alles waar ze naar op zoek zijn. Of het nu ging om stalinrichting, duurzaamheid, innovaties, betonproducten, hygiëne, melktechniek, mechanisatie of veevoeding en voedingssupplementen, alles was aanwezig. Voor de toekomst willen we deze vertegenwoordiging van de sub-segmenten verder uitbreiden op de beursvloer.”

 

Tijdens deze editie van RMV Hardenberg werd ook aandacht gevraagd voor volgend jaar, want dan viert de beurs haar 25ste editie in Hardenberg. Voor deze jubileumeditie heeft Easyfairs een speciaal logo gelanceerd. Ook roept het exposanten en bezoekers op om beeldmateriaal van ‘vroeger’ op te sturen. Bekmann: “Verder leggen we volgend jaar een nog sterkere focus op thema’s als gezonde dieren, gezond bedrijf.”

 

“Ook hebben we met succes dit jaar twee kennistheaters geïntroduceerd op de beurs. Dit gaan we verder uitbouwen waarbij we praktische kennis willen delen rondom actuele thema’s die onze exposanten in huis hebben. Bovendien willen we meer ruimte creëren voor innovatie met thema’s zoals digital farming, IoT, ruwvoerwinning en duurzaam bodembeheer”, aldus Bekmann.

 

RMV Gorinchem 2019

De RMV-beurs vindt in Nederland niet alleen in Hardenberg plaats, maar ook in Gorinchem. Deze editie is op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. De beurs is op deze dagen geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.rmv-gorinchem.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top