Persbericht: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2019 in trek onder exposanten

HARDENBERG/GORINCHEM – De belangstelling voor Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in zowel Hardenberg als Gorinchem is groot, zo laat beursorganisator Easyfairs Nederland weten. Beide vakbeurzen vormen in Nederland het grootste agrarische kennis- en contactplatform voor de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche met gezamenlijk ruim 800 exposanten en meer dan 46.000 bezoekers. “De beursvloer in Hardenberg is momenteel al voor ruim 80 procent volgeboekt en in Gorinchem is nog minder dan 25 procent vrij. Alle branches zijn op de beurs sterk vertegenwoordigd en alle grote namen doen weer mee”, zegt Claudy Bekmann namens het agrarisch beursteam van Easyfairs.


Over vijf maanden is RMV allereerst te bezoeken in Hardenberg op 29, 30 en 31 oktober. Een maand later is de vakbeurs in Gorinchem. Voor de komende editie in Hardenberg wordt het programma uitgebreid met een congres over precisiebemesting. Dit congres vindt plaats op woensdag 30 oktober voorafgaand aan de beurs. Daarnaast maakt de grote publiekstrekker ‘Kijk op de Koe’ ook weer deel uit van de beurs in Hardenberg. In totaal presenteren zes K.I. organisaties hier hun dochtergroepen.


In Gorinchem bestaat het programma onder andere uit het geitensymposium. Verder introduceert organisator Easyfairs voor beide beurzen een kennistheater op de beurs. “Wij willen onze bezoeker nog meer bieden dan we nu al doen. Veel agrariërs bezoeken de beurs om te netwerken en contacten te onderhouden, maar er ontstaat ook steeds meer behoefte aan het opdoen van kennis. Daarom lanceren wij een kennistheater op de beurs waar verschillende presentaties plaatsvinden. Het kennisprogramma sluit aan bij actuele thema’s die spelen binnen de sector en heeft een praktische insteek. Het is de bedoeling dat bezoekers de deur uitgaan met kennis, tips en nieuwe inzichten waar ze gelijk mee aan de slag kunnen op hun bedrijf”, aldus Bekmann.


De 24ste editie van RMV Hardenberg is te bezoeken op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober in Evenementenhal Hardenberg. De 14e editie van RMV Gorinchem is op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.rmv-hardenberg.nl of www.rmv-gorinchem.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top