26 en 27 OKTOBER 2021


Smart Animal Farming side-event

Dit najaar organiseren we een serie kleinschalige tech-events voor de koplopers in de agrarische sector. Ter inspiratie en motivatie van de pioniers, doorzetters en kartrekkers binnen de sector die ondanks gebrek aan politiek-maatschappelijke waardering en een troebel toekomstperspectief, de schouders eronder blijven zetten.

 

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van emissiereductie, voederteelt, diergezondheid & slimme staltoepassingen staan hierin centraal.


Programma
Een side-event speciaal voor de ondernemende veehouder vindt plaats op 26 en 27 oktober. Tijdens het Smart Animal Farming side-event komt niet alleen de voor jou als veehouder direct toepasbare nieuwe technologie voorbij, maar delen daarnaast experts binnen en buiten de sector hun visie op de toekomst van de veehouderij. Aansluitend is er een gezellige netwerklunch.

 

Dit besloten event vindt plaats tussen 11:00 en 13:00 uur, voorafgaand aan de eerste en tweede beursdag van RMV Hardenberg. Een bezoek aan het side-event is dus gemakkelijk te combineren met je bezoek aan beurs.


Registratie
Bij registratie voor Smart Animal Farming, heb je ook gelijk toegang tot RMV Hardenberg. Heb je je al geregistreerd voor RMV Hardenberg? Graag nog even apart aanmelden voor het side-event.


Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Heb jij geen code ontvangen maar wil je er graag bij zijn? Neem dan contact op met Kevin Smits.

 

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over het programma Smart Animal Farming kan je ook contact opnemen met Kevin Smits: kevin.smits@easyfairs.com | +31 642117214

Scroll naar top