Tijdens RMV Hardenberg staan verschillende thema’s en actuele onderwerpen in de spotlights. Elk thema sluit aan bij de uitdagingen in de rundveehouderij. Welke thema’s en onderwerpen worden er belicht tijdens RMV Hardenberg 2020:

  • Op het themaplein Gras & Ruwvoer staat de slogan ‘Gezonde bodem – Gezonde dieren – Gezond bedrijf’ centraal. Op dit plein wordt de focus gelegd op gras- en ruwvoer met betrekking tot de melkveehouder. 
  • Tijdens RMV Hardenberg wordt er ook aan de kalversector gedacht. Deze sector is zich aan het ontwikkelen en innoveren op het gebied van diergezondheid, dierwelzijn, voedselveiligheid en keteninnovatie. Sla de KalfLounge zeker niet over tijdens RMV Hardenberg.
  • Het KUIP kennistheater is in 2019 geïntroduceerd en nu al niet meer weg te denken van RMV. Gezonde dieren, gezond bedrijf is de slogan van dit plein en de koe staat hier centraal.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom RMV Hardenberg én de themapleinen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Scroll naar top